RUM:s teckning
!

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen!

Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Symfoniprojektet 2017

 • Senaste inläggen

 • Arkiv

 • Kategorier

 • Meta

 • Fagottläger 17-19 juni

  1 april, 2019 Kurser, Nyheter Anna Ekman

  Fagottläger 2019

  På lägret spelar vi fagott, lyssnar på fagott, pratar om fagott och drömmer om fagott. Vi får fagottlektioner och andningsövningar, spelar fagottorkester, lär oss om rörtillverkning, rörvård och fagottvård. Alla får prova kontrafagott, kvintfagott och fagonello. Femkampen ”Fagotterna på Fortet” har under alla sju år varit väldigt uppskattad med tävlingsgrenar som ”Kast med litet rör” och ”Fagottsele-trassel”.

  Fagottlägrets deltagare är mellan 9 och 25 år och vi gör dom flesta aktiviteter tillsammans. Vi delar upp oss i grupper efter ålder och nivå och det finns även gott om tid för att kunna fokusera på individuell nivå.

  Fagottlägret hålls på Stenudden, Hembygdsgillet i Karlstads sommarhem som ligger på Hammarö precis vid Vänerns norra strand. Runt sommarhemmet bjuder de vackra omgivningarna på rikliga möjligheter för bad och naturupplevelser mellan allt fagottande.

  Vi som är ledare på lägret är:
  Susanna Heinebäck, fagottlärare
  Anna Kunze, fagottlärare och lägeradministratör
  Hanna Carlsson, fagottlärarstudent

  När: Måndag 17/6 till onsdag 19/6
  Var: Stenudden, Hammarö
  Pris: 650 kr för deltagande RUM medlemmar,
  900 kr för övriga deltagare
  Ålder: Från 9 till 25 år. Äldre deltagare är välkomna i mån av plats.

  För att fagottlägret ska fungera behöver vi hjälp från föräldrar med matlagning och disk. För dig som hjälper till kostar boende och mat under lägrets tre dagar 250 kr. Det finns även begränsat utrymme för husvagn och båt om ni inte sover tillsammans med ungdomarna.
  För anmälan och frågor hör av dig till Anna. Vi behöver ha din anmälan senast måndag den 13 maj med namn, adress och personnummer samt hur länge du spelat. Meddela vid anmälan om du behöver särskild kost.

  Välkommen!
  Anna Kunze
  070-220 84 27
  fagottlagret@gmail.com

  Fagottlägret är också en egen förening under RUM, riksförbundet unga musikanter. I föreningen Fagottlägret är alla som känner samhörighet med fagottlägret välkommen att bli medlem, stor som liten. Kontakta oss då via mail fagottlagret@gmail.com.
  Medlemsavgiften är på 20 kr/år för alla under 25 år och 200 kr/år för alla från 25 år och uppåt. För deltagare på fagottlägret ingår medlemsavgiften i deltagaravgiften.
  Föreningen har årsmöte måndag 17 juni 2019.

  Facebook: @thebassooncamp
  Instagram: #fagottlagret

  I samarbete med: RUM Värmland, RUM Örebro, Hembygdsgillet Karlstad samt Hammarö kommun.

  X