RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Symfoniprojektet 2017

 • Senaste inläggen

 • Arkiv

 • Kategorier

 • Meta

 • Symfoniprojektet 2019

  2 april, 2019 Nyheter Anna Ekman

  Uppträd på Wermland Operas scen! Utvecklas tillsammans med professionella musiker & koreograf och träffa ungdomar från hela Värmland.

  Vi följer upp succén från 2015 och 2017. Se filmen från 2015 här: Symfoniprojektet 2015 Se filmen från 2017 här: Symfoniprojektet 2017

  När:
  18-20 oktober samt en extra repdag 21:e september, mer information kommer så håll koll på vår hemsida.

  Var:
  Spinneriet, Wermland Opera

  Om du är mellan ca 12 och 20 år, är boende i Värmland, har ensemblevana och notläsningskunskap är du varmt välkommen att delta! Vi inkluderar även dans detta år och söker därmed åtta dansare. Detta projekt passar dig som är 13-19 år, har minst sex terminers sammanhängande dansvana i någon eller några av stilarna/teknikerna jazz, modernt eller balett. Det är en fantastisk upplevelse att få dansa till helt nya koreografier skapade enkom för detta projekt och dessutom att få dansa dem till levande musik. Kan det bli bättre? Vår dirigent Andreas Eriksson Hjort och vår koreograf Cecilia Tomasdotter har arbetat med liknande projekt och de kommer att guida oss ända till konsertdags. Tänk på att du inte behöver komma “konsertklar”.

  HÄR kan du lyssna på musiken vi ska spela och dansa till under helgen.

  Sista anmälningsdag 1 juni 2019
  Kostnad RUM-medlem 650 kr.
  Kostnad övriga 750 kr.

  Vi hoppas att du är med! Mer info om boende samt noter kommer efter att anmälan registrerats. Har du frågor och funderingar? Tveka inte att höra av dig till Anna Gustafson anna.gustafson@rum.se, 072-2072078

   

  RUM Värmland presenterar Symfoniprojektet tillsammans med:

   

   

  X